Stundande sommar och semester

Medaljmäster har under våren haft ganska mycket att göra trots att alla större högtider, ceremonier och bjudningar har varit inställda. Många har tagit tillfället i akt att ordna till sitt montaget som legat och väntat på en uppdatering. Vi har försök hitta balansen mellan corona restriktioner och den påbörjade återgången till någon sådär vanlig verksamhet. Våra leverantörer har påverkats mer av Corona och framför allt leveranstiderna har varit ett ständigt orosmoment både för oss och våra samarbetspartners. Men vi kan kostatera att efter en ganska kall och regnig vår så går vi mot varmare och ljusare tider...

I sommar kommer vi stänga ner monteringsverksamheten mellan vecka 26-30 och under samma period kommer vår webbutik ha öppet men med något längre leveranstid.

Monteringar som kommer in nu har en normal leveranstid i mitten av augusti, på grund av semesterperioden. Vi försöker begränsa antalet expressmonteringar med anledning av att arbetstrycket är högt fram till semestern.

Vi önskar våra härliga kunder en fortsatt härlig vår och snart är vi där... den efterlängtade sommaren som vi förhoppnings kan få uppleva någorlunda normalt.

/Medaljmästergänget

2021-05-26 09:24
Tillagd i varukorgen