OM MEDALJMÄSTER

Medaljmäster är en av Sveriges mest erfarna medaljmontörer.

Hantverket och sömnaden utförs med en stor noggranhet och känsla för detaljer,
men också med en gedigen kunskap om historien och traditionen bakom det. 

Vi strävar efter att erbjuda en välsorterad webbutik med allt från medaljer och tillbehör till 
andra produkter som kan förgylla dina högtidskläder och viktiga stunder.

En personlig och engagerad service, som alltid strävar efter att hjälpa våra kunder 
till det bästa resultatet tror vi ger mest för pengarna, i slutändan!
Samtidigt ska återbesöket känns lika bra som det förra.

NYHETER

Löst problem med webbutiken!

Vi har nu löst de akuta felen och tror att det mesta är återställt till sin ordinarie standard.

Ni som har beställt produkter via vår e-post, kommer få en orderbekräftelse på detta och era produkter kommer skickas normalt.

Vi ber om ursäkt för detta och hoppas att det inte skapar frustration hos er.

/Medaljmästergänget

VISION

Sedan starten har Medaljmäster haft visionen att erbjuda medaljmonteringar samt tillbehör med god kvalité och till ett rimligt pris, för att höja upplevelsen av det militära- och civila sällskapslivet.

Medaljmäster strävar inte efter att vara billigast på marknaden, men erbjuder en kunskap och erfarenhet som vi tror ger mest för pengarna i slutändan. 

En personlig, engagerad och öppen kundservice, med gedigen kunskap och erfarenhet, ska göra det återkommande besöket lika trevligt som det första.

HISTORIA

Per har alltid varit intresserad av hantverk och att arbeta med sina händer. Efter gymnasiet och värnpliktstjänstgöring blev det yrkesutbildning och gesälbrev inom både herr- och damskrädderi. 2006 erhöll Per Mästarbrev inom herrskräddaryrket.

Genom sitt engagemang i frivilligrörelsen och hemvärnet har det alltid funnits ett intresse för uniformer och tillhörande utmärkelser. Medaljmonteringen startades som hobbyverksamhet 2003 i samband med arbetet inom uniformsskrädderi.

2009 grundades firman Medaljmäster och blev en bisyssla på sidan om Pers ordinarie jobb som skräddare. Hemsidan och webbutiken skapades och ryktet om Medaljmästers verksamhet började ta fart.

Medaljmäster har utvecklat sin egen speciella medaljmonteringsteknik samt har en egentillverkning av fästen för släpspännen med stadigare och längre nålar.

Under 2016-2018 hade Medaljmäster en Ateljé på De Geersgatan i Stockholm. Efter lite för hög belastning stängdes ateljen sommaren 2018 och Per återgick till att arbeta som skräddare på sitt ordinaire arbete. 

Idag drivs Medaljmäster fortfarande av Per som en bisyssla till sitt ordinarie arbete. Per har anlitat HCH och där Joakim finns som administrativt stöd och arbetar med administration, kommunikationen och de flesta kund- och leverantörkontakter medan Per fokuserar på hantverket.