Miljömedvetna val och avtryck!

Medaljmäster har alltid försökt göra genomtänkta och miljömedveten val i sin produktionskedja men även vid framtagande av nya produkter till utveckling av våra befintliga. Vi utvärderar våra rutiner och försöker hela tiden hitta nya sätt att göra vår produktion, produkter och vår logistik, så miljövänlig som möjligt och lämna ett så litet miljöavtryck som möjligt. 

I vår produktion källsorterar vi allt matrial, begränsar användandet av plast så långt det är möjligt samt återanvänder matrial som kartonger, packningsmatrial m.m. 

När Medaljmäster tog fram sin nya profil gjordes många miljömedvetna val. Bland annat så ersattes bubbelplast med silkespapper som packmatrial, försändelsepåsar till våra medaljetuin är gjorda av återvunnen plast och tidigare zip påsar i plast för släpspännen ersattes av papperspåsar för att nämna några.

Vi är stolta över de miljömedvetna anpassningar vi har gjort i Medaljmästers verksamhet och kommer fortsätta att sträva mot att göra ett så litet miljöavtryck som möjligt.

Medaljmästergänget 

2021-03-25 08:50
Tillagd i varukorgen