God fortsättning i året 2024!

Högtidshelgerna har passerat med en vindilig fart och deras traditionsionella vindslag har erbjudit god mat, trevligt umgänge och en möjlighet att träffa nära och kära. Högtidshelgerna brukar även ge tid att reflektera och vilket år 2023 ändå har varit... med många olika jubileum, många montage och en ökad försäljning i vår webbutik. Den mest positiva saken är dock att Per blev utnämnd och fick erkännandet som Kunglig hovleverantör! 

Medaljmästergänget fortsätter att fokuserat på att färdigställa alla monteringsuppdrag från 2023 och laddar batterierna för 2024.

Medaljmästergänget kommer fortsätta att ladda batterierna under januari till mars, med en hel del arbeten bakom kuliserna som vi inte hunnit med under den senaste året. Detta kommer innebära att Medaljmäster kommer under denna period endast ta på sig nya monteringsuppdrag från Hovet och våra avtalskunder (inköpsorder). Vår webbutik kommer fortsätta vara öppen, men kan i perioder ha lite längre leveranstid än normalt. Vi kommer tyvärr inom kort uppdatera våra priser, med anledning av den tillfälligt svaga kronan.

Vår ambition är att från den 1 april, återigen vara i full gång igen och kunna ta emot alla monteringsuppdrag och ha normala leveranstider igen.

Vi ber om ursäkt för denna produktionsminskning men det är en nödvändighet och tror det kommer bli bättre i framtiden.

Vi önskar er alla en bra start på året!

/Medaljmästergänget

2024-01-01 19:45
Tillagd i varukorgen