Semester och därefter nya uppdrag...

Bästa kunder!

Nu tar Medaljmästergänget en välförtjänad semester och laddar batterierna. Stort tack till alla er härliga kunder som gör vårt arbete roligare. Tyvärr har vi inte lyckats att få balans i vårt arbete med våra ordinarie jobb och tillsammans med jubileumsår, stundenter, familjer och livet i stort. Medaljmäster drivs som ni vet som en sidoverksamhet och genomförs på kvällar och helger.

Vi vill verkligen tacka er som har visat oss lite extra tålamod denna vår, då vi alltid vill levera med Medaljmäster kvalitet, men ibland har dygnet bara 24 timmar och då har vi inte alltid hunnit enligt den ursprungliga överenskommelsen.

Semester står nu på agedan men vi kommer vi fortsätta jobba bakom kuliserna och slutföra alla de monteringar vi har tagit på oss att göra. Vår webbutik kommer vara öppen, men leveranserna kommer dra ut lite längre på tiden. Vi kommer jobba ikapp den överfulla mailboxen med obesvarade mail, så vi hoppas ni kan bibehåll ert tålamod en liten stiund till...

Höstens äventyr och nya uppdrag, omfattar ett stort uppdrag som kommer ta större delen av hösten att slutföra. Ett jätteroligt och ärofullt uppdrag, som vi tyvärr inte får orda så mycket om, förutom att det kommer ta mycket av Pers tid. Detta medför att vi redan nu (slutet av juni) har en leveranstid i slutet av november. Med anledning av det kommer vi under hösten, med väldigt få undantag, endast ta på oss uppdrag från våra avtalspartners (inköpsorder). Exempel på undantag till detta är eget bröllop, företräde för HMK, begravning motsv.

För er som inte riktigt kan vänta så länge rekommenderar vi Eric Brennelid, på EB Medaljservice (www.ebmedaljservice.se).

Vi hoppas och önskar er alla en underbar, varm sommar!

/Medaljmästergänget

2023-06-27 00:11
Tillagd i varukorgen