Medaljmäster har semesterstängt

Medaljmäster har semesterstängt

Medaljmästergänget tar nu en lite efterlängtad semester!
Det är kul att känna att pandemins grepp om vårat samhälle äntligen har släppt och att vi kan få börja njuta av olika högtider och bjudningar, som har slamats upp under två år. Så våren har varit väldigt intensiv och intressant. 

Att vi nu tar semester innebär inte att vi slutar att arbete helt, utan mer att vi sänker tempot för att hinna återhämta lite och ta tag i allt det där vi inte hunnit med under året. Vi kommer självklart slutföra alla åttagande vi har tagit på oss, så fort vi kan.

Ni som har följt oss under några år vet att vi har svårt att vara helt sysslolösa, vilket även är fallet denna sommar. Vi kommer under sommaren uppdatera hemsidan, utforska nya produkter och göra de där "roliga" sakerna som inventera, städa för att återkomma i slutet av augusti med ny energi.

Nijmegenmarschen
Delar av Medaljmästergänget har valt att genomföra Nijmegenmarschen i Holland under sin semester och kommer då ha med sig lite Nijmegenmarsch relaterade produkter som kan inhandlas på Camp Heumensoord.

Webbutiken stänger under juli
Vi kommer att stänga ner webbutiken under Juli och delar av augusti pågrund av uppdateringar och justeringar av priser. På grund av det rådande omvärldsläget har många av våra leverantörer varit tvugna att höja sina priser på sina produkter. Vi har även märkt av att våra omkostnader har ökat och vi har inte justerat våra priser på tre år, så vår revisor tyckte det var hög tid.

Nya monteringsuppdrag
Efter den 15 augusti kommer vi att ta emot nya monteringsuppdrag, med leverans i början av september.
För att få lite semester och arbetsro under sommaren kommer vi inte ta emot "förbokningar, utan det är metoden först till kvarn i augusti som gäller. 
Har ni akuta monteringar ber vi er kontakta Eric på Medaljservice AB (www.medaljservice.se) eller Adam på Medaljmontering AB (www.medaljmontering.se), för att se om de kan hjälpa er.

/Medaljmästergänget

2022-07-01 08:03
Tillagd i varukorgen