Stängt för Jul och Nyår...

Tiden går fort när man har kul och nu sjunker Medaljmästergänget ner i fotöljen framför brasan, med lite mumma i glaset och reflekterar tillbaka över det gågna året.

2021 har varit ett väldigt udda år för många av oss. Pandemin har påverkat oss i Sverige och den påverkar resten av världen i ett annat tempo än i Sverige vilket vi märker tydligt som håller på med import. Våra leverantörer har även dem problem med sina underleverantörer både med transporter och med att få fram rå matrial till sin produktion. Vi hade förbrett oss för en högsäsong under hösten men att två års inställda medaljutdelningar, högtidsbjudningar, vigslar och andra högtider skulle genomföras under årets sista månader var vi inte riktigt förberedda på. Under perioden gick även Joakims mor bort i en fallolycka, vilket märks när man är ett litet företag.

Det har dock funnits många höjdpunkter under 2021 också, trots pandemi och ansträngda leverantörer. Vi har haft äran att få ta fram nya medaljer till Insats ingenjörernas riksförbund, Svea ingenjörsregementes kamratförening och R&B Eventer. Vi har levererat passare till förbandsförvaltare i hela Flygvapnet och några av Arméns förband. Vi har modifierat våra sablar, tagit fram en egen sabelbärrem (lanseras efter nyår) och utvecklar våra släpspännesfästen. Vi var på den internationella MilPol-mässan i Paris och träffade många intressanta leverantörer.

Men nu tar vi lite julledighet och laddar batterierna för ett förhoppningsvis lite mer normalt 2022.

De ordrar som är lagda kommer vi att skicka så fort vi kan, trots julhelgerna, men kommer inte ta emot nya beställningar fråns vi är tillbaka den 10 januari.

Väll mött i 2022!

/Medaljmästergänget

2021-12-20 08:24
Tillagd i varukorgen