Långa väntetider pga högt produktionstryck...

Efter en lång och skön sommarsemester, så var det lilla Medaljmästergänget full laddade och med siktet inställt på horisonten. Efterfrågan av våra tjänster hade under semestern inte minskat och trycket i vår produktion byggdes snabbt upp och vi verkar gå mot ännu ett rekordår i vår produktion. Detta har tyvärr medfört att vi har under hösten varit svåra att komma i kontakt med och att vår återkoppliing på mail är pinsam lång. Men vi jobbar systematiskt och försöker återkoppla så fort vi kan och hinner.

Vi vill påminna om att Medaljmäster i stort drivs som en bisyssla till våra ordinarie jobb på kvällar och helger. Vi försöker hålla en hög nivå på tjänster och service men i perioder så räcker dygnets timmar inte alltid till. Vi har ansträngt oss för att hitta balansen mellan att stå till Er tjänst och samtidigt bibehålla nöjet och det roliga i att driva Medaljmäster. Med den prissättningen och bredden av produkter som vi erbjuder kan vi tyvärr inte livnära varken Per eller att anlita Joakim på heltid.

Från och med början av oktober har Per gått ner i tid på sitt ordinaire arbete och jobbar en dag i veckan med Medaljmäster. På detta sätt hoppas vi att vi ska komma ifatt i vår produktion och att leveranstiden ska gå ner lite. I skrivande stund är leveranstiden cirka 14 veckor (slutet på februari 2023).

Vi håller tummarna för framtiden... 

/Medaljmästergänget

2022-10-31 17:14
Tillagd i varukorgen