Semester, semester, semester!

Semester, semester, semester!

Denna vår har verkligen rusat fram och när Medaljmästergänget satt oss ner och tittade i kalendern så insåg vi att det är dags att annonsera om vår semester. Vi kommer gå på semester vid midsommar men Per passar på att åka på en välförtjänad semester redan nu. Joakim tar emot vår leverantör Balp och visar Sverige från sin bästa sida... midsommar i Dalarna. Eric tuffar på...

Efter det ämnar vi gå på semester, men vi kommer fortsätta att jobba i kuliserna och färdigställa alla åttagande vi har. Vi kommer också att försöka svara på alla härliga mail vi får från er kunder. Tyvärr ligger vi väldigt långt efter med det, men försöker jobba ikapp så fort som möjligt.

Under sommaren kommer Medaljmäster vara representerade på Nijmegenmarschen (Camp Huemensoord) och tillsammans med EB Medaljservice på ÖS i Halmstad.

Webbutiken kommer vara öppen under semestern, men leveranstiderna kan på vissa produkter eller perioder dra ut någon vecka.

Samarbetet med EB medaljservice kommer utökas och vi kommer återkomma efter sommaren hur det utvecklas. Men Per fortsätter att utbilda och stötta Eric i sin montering och han använder nu samma metod och teknik som Per gör. På sikt kommer Eric primärt fokusera på våra privatkunder och Per kommer primärt fokusera på Hovet, myndigheter och organisationer. Men det kommer vi som sagt återkomma till senare, för nu ska vi njuta av vår svenska sommar med nära och kära!

Vi önskar Er alla en underbar sommar och hoppas nifår njuta av lite ledighet också, så ses vi snart igen.

/Medaljmästergänget

2024-06-15 10:52
Tillagd i varukorgen